Seniorenreizen

De senior is actiever dan ooit en veel senioren gaan na hun pensioen lekker reizen. Toch zoekt een senior net iets anders dan de gemiddelde reiziger. Bijvoorbeeld een programma met wat meer rustmomenten of excursies die makkelijk toegankelijk zijn. Daarom kunt u bij Image Groups Travel seniorenreizen voor uw groep volledig op maat aanvragen. Wij maken voor u een reis die past bij uw wensen en waar nodig rekening houdt met (kleine) beperkingen.

Senioren groepsreizen op maat

Als u met een groep op reis wilt, dan is dat vaak een hoop geregel. Een bestemming kiezen, een hotel boeken, vervoer organiseren en een leuk programma bedenken. Wij nemen dat werk graag van u over, zodat we een reis volledig op maat voor u kunnen maken. Wij nemen uw wensen met u door en komen zo tot een programma met vervoer en verblijf dat volledig past bij uw beeld van de ideale seniorenreis. Wij houden bij het samenstellen van seniorenreizen waar nodig ook rekening met eventuele beperkingen binnen de groep, zoals een rolstoel of iemand die slecht ter been is.

Verschillende groepsreizen op maat

Wilt u met uw groep op reis? Wij bieden programma’s met verschillende thema’s. Wilt u iets heel anders? Dat kan natuurlijk ook. Op basis van uw wensen maken wij een seniorenreis helemaal op maat voor u.
Uw cultuurreizen boekt u bij Image Groups Travel
Cultuurreizen Heeft uw groep interesse in kunst en cultuur? Wij hebben allerlei ideeën om een mooie reis samen te stellen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een korte rondreis door het zuiden van Frankrijk en het noorden van Spanje met een bezoek aan het Guggenheim in Bilbao of een week vol excursies in New York?

Meer informatie over cultuurreizen

Koorreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Koorreizen Heeft uw koor iets te vieren? Kies dan voor één van onze koorreizen. We hebben bijvoorbeeld een mooie reis naar het zuiden van Engeland met een bezoek aan Londen of naar bijvoorbeeld Malta als u meer van de zon houdt. Het is ook mogelijk om ergens met uw koor te zingen. Wij nemen uw wensen met u door om zo tot de perfecte seniorenreis op maat voor koren te komen.

Meer informatie over koorreizen

Fietsreizen op maat voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Fietsreizen Houdt u van een actieve vakantie? Wij hebben genoeg ideeën voor een seniorenreis op de fiets. U neemt uw eigen fiets mee en ontdekt zo een regio. U geniet onderweg van de natuur en mooie plaatsjes en rijdt zo weer naar het volgende comfortabele hotel.

Meer informatie over fietsreizen

Wandelreizen voor groepen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Wandelreizen Houdt u van de natuur en het bezoeken van knusse dorpjes? Dan is een seniorenreis waarbij veel gewandeld wordt echt iets voor u en uw groep. Iedere dag maakt u een prachtige wandeling en ’s avonds rust u met een lekkere maaltijd uit in een comfortabel hotel. Zo kunt u de volgende dag weer fris op pad.

Meer informatie over wandelreizen

Concertreizen voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Concertreizen De echte liefhebbers van muziek kiezen voor een concertreis. U gaat met uw groep naar een bepaalde bestemming in Europa om daar te genieten van prachtige muziek. Uiteraard kiezen we muziek die bij uw groep past of dat nu klassiek of juist jazz is. Ook als u zelf een concert geeft in het buitenland kunnen wij vervoer, verblijf en eventueel ook leuke uitjes voor uw muzikale groep regelen.

Meer informatie over concertreizen

Operareizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Operareizen Als liefhebber van de opera hoeven we u niet te vertellen dat Italië het land is om een opera te bezoeken. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Ga met uw groep op reis en geniet van een prachtige aria op een bijzondere locatie.

Meer informatie over operareizen

Voordelen seniorenreizen op maat

Image Groups Travel verzorgt al jaren groepsreizen voor senioren. Wij weten dan ook precies welke bestemmingen voor welke groepen geschikt zijn. En wij begrijpen goed wat het is om als senior op reis te gaan. U wilt graag nog iets van de wereld zien en dat op een leuke of actieve manier. Als u kiest voor Image Groups Travel dan nemen we de wensen voor uw seniorenreis met uw groep met u door. U ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel voor een reis op maat. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons (0186 610 399) en wij gaan graag aan de slag om een mooi voorstel voor u te maken.   Voorbeelden van mooie bestemmingen voor seniorenreizen
Meer weten? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw seniorenreis voor uw groep. Als u ons belt of een offerte aanvraagt, dan nemen wij uw wensen door en maken een voorstel volledig op maat. U kunt ons bellen op 0186 610 399 of uw gegevens achterlaten via onderstaande knop. Informatie aanvragen
Seniorenreizen boekt u bij Image Groups Travel