Concertreizen

Een concert van uw favoriete artiest is altijd een geweldig avondje uit. Door te kiezen voor een concert in het buitenland wordt de avond helemaal onvergetelijk. Kies voor één van onze concertreizen op maat en geniet van de muziek in een Europese stad. U kunt uw concertreis uitbreiden met excursies of een aantal extra dagen in de stad waar de artiest optreedt. Even echt eruit samen met andere fans. Dat is nog eens wat anders dan weer naar één van de concertzalen in Nederland voor een optreden.

Concert groepsreizen op maat

Als uw favoriete artiest Nederland niet opneemt in het tourschema of u wilt zelf liever een keer in een ander land een optreden bijwonen, dan is een concertreis echt iets voor u. Samen met andere fans reist u naar het optreden. Wij zorgen ervoor dat het vervoer, tickets en de overnachting geregeld is. Zo hoeft u niet midden in de nacht terug. Als uw groep zin heeft in een extraatje kunnen we ook nog één of meerdere excursies inplannen. Zo maakt u er een minivakantie van. Het boeken van een groepsreis op maat is heel eenvoudig. Wij nemen met u de wensen door en komen bij u terug met een vrijblijvend voorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag en werken de reis helemaal voor u uit.

Voordelen concertreizen op maat

Het is altijd een heel gedoe om zelf een reis voor een groep te organiseren. Vooral in het vinden van een geschikt hotel voor een groep gaat veel tijd zitten. Wij nemen u dat werk graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. We kijken samen naar uw wensen en uw budget en komen met een vrijblijvend voorstel op maat. Dat is lekker makkelijk en u weet zeker dat u de beste optie heeft binnen uw budget zonder zelf veel tijd kwijt te zijn. Bel ons eens op 0186 610 399 om te informeren naar de mogelijkheden.
Meer informatie? Concertreis boeken voor uw groep? Neem contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend over de opties. Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Offerte aanvragen
Concertreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel - groepsreizen op maat