Groepsreizen wintersport

Even met elkaar een paar dagen de ski’s onderbinden en genieten van de sneeuw. Dat kan door één van onze groepsreizen wintersport te boeken. Wij kijken waar jullie heen willen, welk skigebied aantrekkelijk is voor jullie groep en zoeken passende accommodatie voor jullie groep. Zo hoeven jullie van tevoren alleen de sneeuwhoogtes in de gaten te houden.

Waarheen met wintersport groepsreis?

Europa kent genoeg mooie skigebieden voor een geslaagde wintersportreis. Of u nu op zoek bent naar een gebied met veel pistes voor beginners of juist een plaats zoekt waar de après-ski het gezelligst is, er zijn genoeg opties voor een paar dagen in de sneeuw. Dat kan al dichtbij, zoals een weekendje Winterberg, of juist wat minder voor de hand liggend in Scandinavië. De populaire plaatsen zoals de Franse Alpen en Oostenrijk zijn natuurlijk altijd geschikt voor een geslaagde wintersportreis. Wilt u weten wat een goede bestemming is voor uw groep? Neem eens contact met ons op, dan informeren wij u over de mogelijkheden. Bel op 0186 610 399 of stuur een mailtje naar info@imagegroupstravel.nl.

Welke periode kun je op wintersport?

Sneeuwzekerheid is belangrijk voor als u met een groep op wintersport gaat. Uiteraard zijn er nooit garanties te geven, maar Europa kent een aantal gebieden die van vroeg in het seizoen tot laat (soms wel tot in mei) zo goed als sneeuwzeker zijn. Dit zijn de hooggelegen gebieden. Daar is zelfs in december al wel een wintersport met sneeuwzekerheid te boeken. Gaat u rond de voorjaarsvakantie van de scholen in Nederland, dan zijn de bestemmingen bijna oneindig. De meeste gebieden hebben rond februari prima sneeuw. Wij kunnen u adviseren bij het maken van uw keuze voor een sneeuwzeker gebied.

Voordelen wintersport met groepsreis op maat

Al jaren zorgen wij ervoor dat groepen met plezier op wintersport gaan. Wij weten welke gebieden leuk zijn voor verschillende niveaus en kunnen met gemak goede accommodatie regelen. Of u nu kiest voor een hotel, een gezellig pension of verschillende appartementen voor uw groep. Wij zorgen ervoor dat uw wintersportreis met uw groep perfect geregeld is. We maken een voorstel op maat voor uw groep. Zo krijgt u een wintersportvakantie die past bij uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.
Meer informatie Een wintersportvakantie voor uw groep boeken? Wij regelen alles van vervoer tot verblijf of het huren van materiaal. Meer weten? Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Wij kunnen dan een vrijblijvende offerte voor u maken. Offerte aanvragen
Wintersport groepsreizen boekt u bij Image Groups Travel