Incentive reizen

Soms wilt u uw medewerkers of relaties verrassen met iets anders dan een standaard etentje. Meerdaagse incentive reizen zijn dé manier om een uitje echt bijzonder te maken. Door een mooie mix van zakelijk, teambuilden en ontspannen is iedereen er even uit én kunt u met elkaar werken aan nieuwe plannen voor het bedrijf.

Incentive groepsreizen op maat

Ieder bedrijf is anders, daarom werken wij niet met standaard incentive reizen. Wij stellen programma’s volledig op maat voor u samen. Of u nu een paar dagen uit wilt waaien aan de Zeeuwse kust, cultuur wilt snuiven in een stad als Barcelona of juist een actief programma wilt doorlopen in de Vogezen. Image Groups Travel stelt uw incentive reis helemaal op maat samen. Dus passend bij uw wensen en uw budget.

Zakelijke incentive reizen

Incentive reizen zijn er in verschillende vormen. Ontspanning en cultuur kunnen centraal staan, maar een paar dagen in een andere omgeving zijn ook goed om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wilt u bijvoorbeeld veranderingen doorvoeren in uw bedrijf of de zakelijke relaties meer bij uw bedrijf betrekken? Ga er met elkaar een paar dagen tussenuit. Door de verandering van omgeving komt u tot inspirerende ideeën. Wij kunnen mooie locaties voor u reserveren met vergaderruimte waar u plannen kunt maken om daarna te ontspannen in de wellness van een hotel of juist door lekker met elkaar te dineren op een bijzondere locatie.

Contact

Wilt u uw incentive reis onvergetelijk maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 0186 610 399. Offerte aanvragen
Uw incentive reizen of bedrijfsuitje volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel

Wat zijn de mogelijke bestemming voor incentive reizen?

Een incentive reis kan in principe naar iedere bestemming afhankelijk van het programma dat u voor ogen heeft. Maar laten we eerlijk zijn. Uw medewerkers zullen het leuker vinden om naar Barcelona of Londen te gaan dan naar een kleine plaats in het zuiden van Portugal waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Uiteraard houden we volledig rekening met uw wensen, want misschien wilt u de heidagen van met uw bedrijf ook echt doorbrengen op de hei. Wij kennen genoeg bestemmingen binnen Europa (en indien gewenst erbuiten) om van uw incentive reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Voordelen van onze incentive bedrijven reizen

Als u zelf een incentive reis wilt organiseren, komt daar nogal wat bij kijken. U moet een hotel vinden dat voldoet aan al uw eisen en budget en waar genoeg plek is voor alle deelnemers. Dat is nog maar het begin. Want u heeft ook nog maaltijden, vervoer en een programma nodig. Als u kiest voor Image Groups Travel dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij nemen uw wensen met u door en komen met een programma voor uw incentive reis dat volledig aansluit bij uw groep, uw doel van de reis en uw budget. Zo kost het plannen van een incentive reis u geen extra tijd. Door onze jarenlange ervaring kunt u er bovendien op rekenen dat u de beste opties krijgt die passen bij uw wensen en uw budget. Kortom: door te kiezen voor Image Groups Travel kiest u voor een unieke incentive reis die tot in de puntjes geregeld is: vervoer ter plaatse, excursies, comfortabele hotels en goede restaurants.

Meer weten over onze incentive reizen?

Weten hoe we uw incentive reis onvergetelijk kunnen maken? Bel ons (0186 610 399) voor meer informatie over onze incentive reizen of een offerte op maat. U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze offertepagina.

Bekijk onze topbestemmingen

Onze topbestemmingen voor incentive reizen