Jubileumreizen

Hoera, er is iets te vieren. Het bedrijf bestaat 25, oma is 80 geworden of er is een jubilerend bruidspaar. Kortom, een mooie gelegenheid om met elkaar op reis te gaan, bijzondere plaatsen te bezoeken, op unieke excursies te gaan of te genieten van het culinaire leven op een mooie bestemming. Met een jubileumreis zorgt u ervoor dat het een onvergetelijk jubileum wordt.

Jubileumreis op maat

Voor een jubileum zoekt u natuurlijk iets speciaals, een unieke ervaring of bestemming. Image Groups Travel maakt uw jubileumreis speciaal op maat. Wij luisteren naar al uw wensen en komen bij u terug met een programma dat voldoet aan uw ideale reis binnen uw budget. Zo weet u zeker dat uw jubileumreis echt een feestje wordt.

Verschillende groepsreizen op maat

Jubileumreizen zijn er in allerlei verschillende vormen en voor veel verschillende groepen. Hieronder hebben we er een aantal voor u geselecteerd. Maar als u iets anders in gedachten heeft, dan kan dat uiteraard ook. Wij leveren maatwerk en maken graag een programma dat perfect aansluit bij uw wensen.
Incentive reizen volledig op maat samengesteld boekt u bij Image Groups Travel
Incentives Iets te vieren met het bedrijf? Kies voor een incentive. Een reisje waar nuttige zaken afgewisseld worden met ontspanning. Alleen ontspanning kan natuurlijk ook. Dus wat wordt het? Een stedentrip of juist een actieve teambuildingsreis?

Lees meer over incentives

Seniorenreizen op maat boekt u bij Image Groups Travel
Senioren Hoe ouder u wordt, hoe vaker u een jubileum mag vieren. Heeft u met uw groep een bijzondere mijlpaal bereikt? Kies voor een seniorenreis waarbij we rekening houden met eventuele beperkingen en net wat meer rust in het programma inbouwen.

Lees meer over seniorenreizen

Studiereizen op maat boek je bij Image Groups Travel
Studiereizen Heeft uw faculteit, school of studievereniging iets te vieren? Kies dan voor een studiereis met een culturele of actieve invulling. Bijvoorbeeld een bezoekje aan een stad of juist lekker mountainbiken in de Ardennen.

Lees meer over studiereizen

Uw cultuurreizen boekt u bij Image Groups Travel
Cultuurreizen Lekker met een groepje eruit om de cultuur van een land of streek te ontdekken? Een cultuurreis is een goede invulling voor een feestelijke jubileumreis. Overdag een excursieprogramma of zelf rondkijken in een stad en dan ’s avonds genieten van de culinaire kant van het land.

Lees meer over cultuurreizen

Koorreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Koorreizen Uw koor bestaat zoveel jaar? Reden om een koorreis te boeken om dit jubileum te vieren. Wat kiest u? Een citytripje met ’s avonds een prachtig concert of gaat u voor een reis met een aantal excursies. Bij een feestje snappen we dat u graag zelf ook wilt zingen.

Lees meer over koorreizen

Wintersport voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Specials Eén van onze specials is misschien ook leuk voor uw jubileum. Wat denkt u van een paar dagen wintersport of juist een operareis. Genieten van een aria op een bijzondere locatie. Of stap met elkaar een paar dagen op de fiets. De mogelijkheden zijn oneindig.

Lees meer over onze specials

Voordelen jubileumreizen op maat

Een jubileumreis is ontzettend leuk, maar vergt ook veel werk. Accommodatie uitzoeken, een programma samenstellen en vervoer regelen. U wilt dat het allemaal goed geregeld is, want u heeft iets te vieren. Wij nemen dit werk graag van u over. Wij kennen overal de leukste plekjes. de beste accommodatie binnen uw budget én wij snappen dat het voor u een bijzondere reis is. Op basis van uw wensen maken wij een programma precies op maat. Zo heeft u er nauwelijks werk aan en toch een reis die aansluit bij uw beeld van de ideale jubileumreis. Bel ons vandaag nog om u te laten adviseren: 0186 610 399.
Meer weten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen om van uw jubileumreis een succes te maken? Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Wij maken dan een vrijblijvend voorstel op maat voor u. Offerte aanvragen
Jubileumreizen boekt u bij Image Groups Travel