Koorreizen

U wilt als koor op reis omdat u bijvoorbeeld een jubileum te vieren heeft of gewoon omdat u gezellig met elkaar op stap wilt. U kunt dan kiezen voor een een algemene reis met leuke excursies of voor een reis waarin muziek centraal staat. Wat u ook kiest, wij maken koorreizen volledig op maat op basis van uw wensen en budget.

Koor groepsreizen op maat

Het ene koor is het andere niet. Daarom maken wij onze korenreizen altijd volledig op maat. Dat betekent dat wij eerst luisteren naar uw ideeën voor de reis en dan bij u terugkomen met een voorstel dat aansluit bij uw wensen en budget. Niks is ons te gek. Of u nu een programma wilt vol excursies of juist alleen vervoer en een hotel zoekt omdat u met uw koor in het buitenland mag zingen. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u. Wij kennen ook leuke bestemmingen waar een muzikale invulling van het programma mogelijk is door het bijwonen van een concert, zelf met uw koor zingen in een kerk of zaal of juist het bezoeken van een tentoonstelling met een muzikaal thema.

Wat zijn de mogelijke koorreizen bestemmingen?

Weet u nog niet precies waar u naartoe wilt? Wij kennen een aantal leuke, maar ook verrassende bestemmingen voor koren. Of u nu een aantal dagen naar dezelfde stad wilt of misschien op zoek bent naar een programma met wat meer variatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed informeren over mogelijke bestemmingen voor uw koorreis.
Wilt u weten wat Image Groups Travel kan betekenen voor uw koor? Bel ons op 0186 610 399. Of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Wij luisteren naar uw wensen en komen bij u terug met een vrijblijvend voorstel. Offerte aanvragen

Verschillende koorreizen op maat

Seniorenreizen op maat boekt u bij Image Groups Travel
Seniorenreizen Bestaat uw koor voornamelijk uit wat oudere leden? Dan kunt u ook kiezen voor een seniorenreis. Wij houden dan rekening met eventuele aanpassingen in het programma zoals meer rustmomenten of aangepaste excursies die voor iedereen toegankelijk zijn. Evengoed een mooie reis maar dan net wat rustiger.

Meer over seniorenreizen

Uw cultuurreizen boekt u bij Image Groups Travel
Cultuurreizen Heeft u zin om echt meer te weten te komen over een stad, streek of land? Kies dan voor een cultuurreis met uw koor. Zo ontdekt u in een paar dagen tijd bijvoorbeeld alles over de Eerste Wereldoorlog in België, bezoekt u wijnstreek de Elzas of bezichtigt u de kunst in verschillende musea. Een muzikaal thema kan natuurlijk ook altijd binnen een cultuurreis.

Meer over cultuurreizen

Concertreizen voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Concertreizen Muziek is de bindende factor van een koor. Het bezoeken van een concert, (klassiek, pop of rock) is een leuke manier om er met elkaar op uit te gaan. Zo’n muzikale avond is ook uitstekend te combineren met het bezoeken van de stad met een leuke stadstour of excursie de dag voor of na het concert.

Meer over concertreizen

Operareizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Operareizen Een bezoek aan een opera is een bijzondere ervaring. Door te kiezen voor een opera in bijvoorbeeld een Italiaanse stad als Verona wordt het pas echt een beleving. In de ambiance van een echte Italiaanse schouwburg komen de muziek en het verhaal echt tot leven.

Meer over operareizen

Voordelen koorreizen op maat

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van groepsreizen weten wij precies wat de leukste bestemmingen, excursies en restaurants zijn. Zo kunnen wij een programma volledig op maat voor uw koor samenstellen. Wij houden rekening met uw wensen en uw budget. Voor u betekent dit geen gedoe vooraf met het zoeken en boeken van een geschikt hotel en het regelen van vervoer. En dat is wel zo makkelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel. Bel ons op 0186 610 399.

    balk-korenreizen