Operareizen

Een opera is iets magisch. Prachtige muziek, operazangers en zangeressen met krachtige stemmen, de kostuums en decors zorgen voor een geweldige avond uit. Echt bijzonder wordt het natuurlijk pas als u er een reisje van maakt. Een opera bezoeken op een bijzondere locatie in bijvoorbeeld Italië of Polen. Door het boeken van één van onze operareizen voor groepen krijgt u een onvergetelijke ervaring. U kunt ook nog één of meerdere leuke excursies boeken in de stad waar u de opera bezoekt. Echt een paar dagen eruit.

Opera groepsreizen op maat

Voor onze operareizen kiezen wij voor maatwerk voor uw groep. Want als u een opera bezoekt in het buitenland heeft u natuurlijk ook vervoer en verblijf nodig. En misschien wilt u ook nog wat zien van de stad of omgeving als u daar bent. Zo kunt u uw operareis uitbreiden met een aantal leuke excursies. Samen nemen we uw wensen door en wij komen bij u terug met een voorstel volledig op maat.

Voordelen operareizen op maat

Image Groups Travel heeft jaren ervaring met het organiseren van reizen op maat. Wij weten waar u kunt overnachten, wat leuke excursies zijn en waar u heerlijk kunt dineren tijdens uw verblijf. Door het organiseren van uw operareis uit handen te geven, hoeft u niks zelf uit te zoeken. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Zo hoeft u nu uren op internet te speuren op zoek naar een leuk hotel. U vertelt ons uw wensen en uw budget en wij doen u een vrijblijvend voorstel voor uw groep. Dat is wel zo makkelijk. Wilt u de organisatie van uw operareis uit handen geven? Neem eens contact met ons op: 0186 610 399.
Operareis op maat? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op zodat we u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina.   Offerte aanvragen
Operareizen naar diverse bestemmingen boekt u bij Image Groups Travel