• Een reis op maat naar Barcelona boekt u bij Image Groups Travel

Incentive Barcelona

Barcelona is een perfecte bestemming voor een incentive. De architectuur van Gaudí, kunst van Dalí en de vele gezellige straatjes en pleintjes maken een bezoekje aan Barcelona onvergetelijk. De stad biedt veel excursiemogelijkheden van een tour in het teken van Gaudí tot aan een bezoekje aan het voetbalstadion Camp Nou. Een incentive Barcelona wordt hoe dan ook een succes.

Incentive Barcelona

Een incentive Barcelona biedt ontzettend veel mogelijkheden. Bezoek één van de huizen van Gaudí: Casa Batlló of Casa Milà, beklim de trappen van de imposante Sagrada Familia of ga lekker zitten op één van de unieke bankje in Parc Güell. Genoeg van Gaudí? Er is nog veel meer te zien in de stad. Ga naar een museum, bijvoorbeeld van Miró, loop over de Ramblas of ‘verdwaal’ door de vele gotische straatjes. In Barcelona kom je ogen te kort.

Wat doen wij voor jullie

Of jullie nu zelf al ideeën hebben of juist helemaal niet, wij denken graag met jullie mee. Na een gesprek waarin we jullie wensen in kaart brengen, komen wij terug met een vrijblijvend reisvoorstel. Als dat past bij jullie beeld van een bedrijfsuitje naar Barcelona, dan maken wij vervolgens alles voor jullie in orde. Zo hoeven jullie alleen maar in het vliegtuig te stappen en te genieten van deze wereldstad. Benieuwd wat wij kunnen doen? Bel ons eens op 0186 610 399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Zelf geen regel- en uitzoekwerk
  • Vrijblijvend reisvoorstel op maat
  • Door onze ervaring weten wij de leukste plekjes voor een incentive
  • Maatwerk = een unieke reis
 
Vrijblijvend reisvoorstel Weten hoe jullie incentive Barcelona eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies incentive Barcelona

Boek een studiereis Barcelona op maat bij Image Groups Travel

1. Tour door de stad

Stap in een bus, op de fiets of Segway of ga te voet op reis door Barcelona. Een gids vertelt alles over deze boeiende stad vol prachtige architectuur. Doe dit aan het begin van jullie bezoek en je weet gelijk waar alles te vinden is.
Breng een bezoekje aan Camp Nou tijdens een studiereis Barcelona

2. Bezoekje Camp Nou

Een unieke kans om eens te kijken in het stadion van één van de internationale topclubs in het voetbal. Een rondleiding hoort ook tot de mogelijkheden
Geniet aan het strand tijdens een studiereis Barcelona

3. To the beach

Barcelona ligt heerlijk aan het strand. Kies voor een middagje in het zand. Genieten op een strandlaken kan, maar het is ook mogelijk om een activiteit te ondernemen op het strand.
Lekker tapas proeven tijdens een studiereis naar Barcelona

4. Proeverij

De Spaanse keuken is heerlijk. Van tapas tot heerlijke maaltijden. Boek een proeverij van bijvoorbeeld tapas met wijn of cava. Op zoek naar iets actievers? Kies dan voor een kookworkshop.