Incentive Boedapest

Boedapest is een prachtige stad die bestaat uit twee gedeeltes. Aan de ene kant van de Donau ligt Boeda en Pest ligt aan de andere kant. De bekende Kettingbrug (en nog een aantal andere) verbindt de twee delen van de stad. De stad is een leuke bestemming voor bedrijfsuitjes en incentives. Er zijn veel excursies mogelijk, de stad heeft veel mooie gebouwen, gezellige koffiehuizen, parken om te wandelen en winkelstraten. Boedapest is echt het ontdekken waard.

Incentive Boedapest

Wat jullie ook gaan doen, een incentive Boedapest is altijd een mooie reis. De stad heeft veel prachtige, oude gebouwen met als belangrijkste blikvanger het enorme Parlementsgebouw. Maar de stad heeft ook veel mooie religieuze gebouwen, zoals de synagoge en een aantal kathedralen en kerken. Of breng een bezoek aan de kasteelheuvel waar vele musea te vinden zijn. Hier vind je ook een gangenstelsel waar u onder leiding van een gids doorheen kunt lopen. Het is ook mogelijk om bepaalde stukken zonder gids te bezoeken. Boedapest biedt ook veel gezelligheid. De vele knusse straatjes, pleinen, winkels en koffiehuizen zorgen ervoor dat het ook heel goed mogelijk is om een middagje lekker te ontspannen. Boedapest heeft ook een aantal parken waar u heerlijk kunt wandelen of breng een bezoekje aan de historische Széchenyi Spa. Laat ons een uniek programma samenstellen met een mooie mix van ontspanning, cultuur en historie.

Wat doen wij voor jullie?

Image Groups Travel kan alles voor jullie regelen. Van vervoer tot een heerlijke lunch in een knus tentje. Zo hebben jullie geen omkijken naar het organiseren van jullie incentive naar Boedapest. Het begint met het doornemen van jullie wensen. Wij maken dan een vrijblijvend reisvoorstel passend bij jullie budget. Als jullie ons akkoord geven, maken wij alles in orde. Dan hoeven jullie alleen nog maar jullie koffer te pakken en te genieten van een paar heerlijke dagen in Boedapest. Ook als jullie alleen bepaalde delen van de incentive uit willen besteden zijn jullie bij ons aan het goede adres. Denk dan bijvoorbeeld aan het boeken van accommodatie, het regelen van vervoer ter plekke of het boeken van de vliegtickets. Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Jarenlange ervaring met groepsreizen op maat
  • All-in prijs: geen verrassingen achteraf
  • Unieke reis voor elk budget
  • Zelf geen tijd kwijt aan het zoeken van opties, hotels en tickets
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie incentive Boedapest eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies incentive Boedapest

Boek een incentive Boedapest bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat1. Stadstour

Een stadstour is een goede manier om de stad te leren kennen. Of jullie nu lopend, per bus of met een fiets door de stad gaan, het uitzicht is altijd prachtig. De mooie gebouwen, de Donau en allerlei gezellige straatjes. Een leuke start van een incentive.

Boek een incentive Boedapest bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat2. Religie in Boedapest

Boek een tour langs de religieuze trekpleisters in Boedapest. Van de synagoge tot de prachtige Matthias Kerk. Alle religieuze gebouwen in deze stad hebben honderden fraaie details.

Boek een incentive Boedapest bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat3. Boottocht Donau

Glij onder het genot van een drankje en een hapje tussen de twee stadsdelen door. Zo hebben jullie goed zicht op de gebouwen en bruggen over de Donau. En een uurtje of anderhalf in de boot zorgt ervoor dat jullie uitgerust zijn voor een volgende excursie.

Boek een incentive Boedapest bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat4. Bezoekje aan de spa

In Boedapest vind je de Széchengyi Spa. Een schitterend historisch pand met heel veel verschillende baden. Zwem, ontspan en boek een heerlijke massage.