Incentive Malta

Een heerlijk klimaat, lekker eten en prachtige turquoise zee. Malta is een perfecte bestemming voor een incentive. Cultuur, historie en het langzame leven zorgen ervoor dat het heerlijk vertoeven is op dit mooie eiland. En dat allemaal op een paar uur vliegen van Nederland

Incentive Malta

Wie aankomt op Malta voelt zich gelijk ontspannen. Het aangename klimaat, de mooie huizen en de azuurblauwe zee zorgen voor vakantiestemming. Gelukkig heeft Malta heel veel te bieden om een geslaagde incentive te organiseren. Boottochten, een jeeptochtje, cultuur, historie, heerlijk eten en drinken. Of jullie nu op zoek zijn naar actief of juist wat meer ontspanning zoeken, Malta biedt het allemaal.

Wat doen wij voor jullie?

Image Groups Travel neemt jullie het hele organisatorische proces uit handen. Dus niet zelf op zoek naar tickets, excursies of accommodatie. Wij luisteren goed naar jullie wensen en stellen dan vrijblijvend een programma op maat voor jullie samen. Bij akkoord zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten tijdens de incentive Malta. Ook als jullie zelf al ideeën hebben dan nemen wij die graag mee in het programma. We kunnen ook bepaalde delen van jullie reis voor jullie verzorgen, zoals het boeken van excursies of het zoeken van geschikte accommodatie. Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Door jarenlange ervaring weten wij precies waar jullie moeten zijn
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Enorme tijdsbesparing: niet uren zoeken op internet naar een leuk hotel
  • Gepassioneerde adviseurs die houden van reizen
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie incentive Malta eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies incentive Malta

Een incentive Malta boek je bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat1. Jeeptour Gozo

Vaar met de boot naar Gozo voor een jeeptour over het eiland. Zo zie je alle mooie highlights van dit kleine stukje Malta. Volg de route, stuur zelf en stop waar je iets moois ziet.

Een incentive Malta boek je bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat2. Boottocht langs de kust

Het prachtige blauwe water vraagt om een boottocht langs de kust van Malta. Geniet van de natuur langs de kust. Het is ook mogelijk om te duiken tijdens een boottocht. Voor een ontspannen middagje.

Een incentive Malta boek je bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat3. Rondleiding Mdina

Alles is mooi op Malta, maar Mdina is echt een aanrader. Het is net wat hoger gelegen waardoor je uitkijkt over Malta. De plaats is ommuurd en er zijn veel prachtige oude gebouwen te vinden.
Een incentive Malta boek je bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat

4. Marsaxlokk Bay

Een pittoresk visserplaatsje gelegen aan een mooi baai. De kleine, gekleurde bootjes bepalen het beeld in de haven. Op zondag is er een leuke markt in dit kleine plaatsje.