Incentive Praag

Praag is een betoverende stad die bestaat uit twee delen gescheiden door de Moldau. Prachtige bruggen vormen de verbinding tussen de twee oevers. De stad heeft een sfeervolle binnenstad met veel pleintjes, straten, historische gebouwen en gezellige terrasjes. De burcht van Praag is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters. Het is een enorm complet met kathedralen, het koninklijk paleis, prachtige tuinen en het Gouden Straatje. Praag is een stad waar echt wel wat te beleven is. Een rondje op een e-bike, een boottocht over de rivier of een rondleiding door de oude stad. Echt een stad om een paar dagen heerlijk te genieten.

Incentive Praag

Praag is een veelzijdige stad waar veel excursies mogelijk zijn. Een bezoekje aan het imposante burchtcomplex, een heerlijke cruise over de Moldau of een stadstour te voet onder leiding van een gids. Ook in de omgeving zijn er veel interessante uitstapjes te maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Theresienstadt om met eigen ogen te zien hoe de concentratiekampen ervan binnen uitzagen. Of bezoek Český Krumlov, een klein stadje in de buurt van Praag dat opgenomen is op de Werelderfgoederenlijst van Unesco. Wat u ook zoekt voor uw incentive Praag, wij hebben ideeën genoeg in deze leuke stad.

Wat doen wij voor jullie?

Wij kunnen alles regelen om van jullie incentive Praag een succes te maken. Accommodatie, vervoer, maaltijden, excursies en toegangstickets. Na een gesprek waarin we jullie wensen in kaart brengen, komen we bij jullie terug met een vrijblijvend reisvoorstel passend binnen het budget. Als dat naar jullie wens is, werken wij het voorstel helemaal voor jullie uit en regelen wij alles. Zo hebben jullie geen extra werk aan het organiseren van een leuk bedrijfsuitje naar Praag. Ook als jullie zelf al ideeën hebben dan nemen wij die graag mee in het programma. We kunnen ook bepaalde delen van jullie reis voor jullie verzorgen, zoals het boeken van excursies of het zoeken van geschikte accommodatie. Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Wij kennen de leukste excursies en beste hotels
  • Wij maken een programma volledig op maat: een unieke reis dus
  • Zelf geen gedoe met zoeken naar excursies, restaurants of een hotel
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie incentive Praag eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies incentive Praag

Boek een incentive Praag bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat1. Bezoek Burchtcomplex

Een gids neemt jullie mee naar het Burchtcomplex en vertelt wat daar allemaal te zien is in en om de Burcht. In tour in dit prachtige deel van Praag hoort echt bij een bezoekje aan deze stad. 

Boek een incentive Praag bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat2. Boottocht Moldau

Heerlijk genieten van het uitzicht terwijl jullie genieten van een drankje of een hapje. Bekijk de stad vanaf het water. Het is ook mogelijk om ’s avonds een boottocht te maken.

Boek een incentive Praag bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat3. Český Krumlov

Een schitterend klein plaatsje dat niet voor niks op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Kleine huisjes, straatjes en het kasteel. De plaats ligt buiten Praag in Zuid-Bohemen. Een excursie is erg geschikt als dagtripje buiten de stad.

Boek een incentive Praag bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat4. Theresienstadt

Een incentive leent zich ook goed voor een serieuze excursies. Bezoek Theresienstadt en ontdek hoe het leven was in de concentratiekampen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is indrukwekkend om daar rond te lopen.