Incentive Rome

Rome en de directe omgeving zijn ideaal voor een incentive. Een stad vol klassieke oudheid: het Colosseum, de fonteinen, romantische pleinen en smalle straatjes. Voeg door het aangename klimaat en het heerlijke eten aan toe en je weet zeker dat je een ideale bestemming hebt voor een onvergetelijk uitje met collega’s.

Incentive Rome

Een incentive Rome biedt heel veel mogelijkheden. Alleen rondlopen in deze oude stad is al een hele ervaring. Gebouwen en overblijfselen uit de oudheid vormen een belangrijk deel van deze stad. Ook de omgeving is een bezoekje waard. Vaticaanstad met het St-Pietersplein ligt op een steenworp afstand. En op twee uur rijden ligt het indrukwekkende Pompeï, door de Vesuvius met as bedekt. Een complete stad uit de oudheid waar het dagelijks leven te zien is uit de oudheid – bijna twee eeuwen geleden. Een reis naar Rome betekent ook genieten van het milde klimaat en de Italiaanse keuken. Heerlijke pizza’s, pasta, wijn en natuurlijk een overheerlijk Italiaans ijsje.

Wat doen wij voor jullie?

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen kunnen wij alles voor deze incentive Rome eenvoudig voor jullie regelen. Wij nemen jullie desgewenst al het werk uit handen. Programma, regelen van excursies en toegangstickets, accommodatie en de vluchten. Als jullie zelf al ideeën hebben of bepaalde zaken liever zelf regelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij houden volledig rekening met jullie wensen en behoeftes.
  1. Wij nemen de wensen met jullie door
  2. Wij stellen een vrijblijvend reisvoorstel samen binnen jullie budget
  3. Na akkoord gaan wij aan de slag en regelen alles
  4. Jullie stappen in het vliegtuig (of in de touringcar) voor een onbezorgde incentive
Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Passie: voor reizen en de wensen van onze klanten
  • Vrijblijvend reisvoorstel
  • De beste opties binnen jullie budget
  • Jarenlange ervaring
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie incentive Rome eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies incentive Rome

Een studiereis naar Rome boek je bij Image Groups Travel1. Stadstour

Rome is een groot openluchtmuseum. Een stadstour met gids is een absolute must tijdens een bezoekje aan deze stad. Een fietstocht is een leuke manier om de stad te verkennen. De gids vertelt onderweg waar jullie langskomen.

sixtijnse-kapel2. Vaticaanstad en Sixtijnse kapel

Op een paar kilometer van Rome ligt Vaticaanstad. Bezoek het Sint-Pietersplein waar de Paus altijd zijn toespraken houdt. En ga daarna naar de Sixtijnse Kapel. De plafondschildering van Michelangelo is prachtig.

Een studiereis naar Rome boek je bij Image Groups Travel3. Pompeï

Een dagtripje naar Pompeï hoort bij een studiereis Rome. Een complete plaats die ontdekt werd onder een laag as van de Vesuvius. Het klinkt een beetje luguber, maar het is heel bijzonder om te zien hoe de mensen daar leefden en verrast werden door de uitbraak van de vulkaan.

Boek een incentive Rome bij Image Groups Travel - uw partner in groepsreizen op maat4. De Italiaanse keuken

In de keuken maak je met collega’s een heerlijke maaltijd van verse Italiaanse gerechten. Een leuke manier om een dag ontspannen af te sluiten. Een heerlijk Italiaanse wijntje tijdens het koken maakt de ervaring compleet.