Wandelreizen

Wandelen is een heerlijke manier om uw reisbestemming te verkennen. Met uw rugzak om wandelt u door het landschap, door plaatsjes of steden. U stopt waar het mooi is om uw lunch te eten en aan het einde van de dag komt u tot rust in een comfortabel hotel. De volgende dag wacht er weer een mooie route.

Groepsreizen wandelen op maat

Wij verzorgen wandelreizen volledig op maat voor groepen. U kunt zo zelf kiezen waar u wilt wandelen, hoe ver, hoeveel rustdagen u opneemt in het programma en of het makkelijk begaanbaar moet zijn of dat er juist wat uitdaging in de wandelingen zit. Samen met u stellen wij een prachtige wandelreis samen. We kijken naar de bestemming, het verblijf en naar mogelijkheden om optimaal te genieten van de omgeving. Wij nemen u het werk uit handen, zodat u zich iedere dag alleen maar hoeft te verwonderen over alle mooie plekjes die u ontdekt.

Waarheen met wandelgroepsreizen?

Welke bestemming u kiest, hangt natuurlijk af van uw wensen. Hoe lang wilt u, welke afstanden wilt u lopen, wat wilt u zien, wat voor soort terrein enzovoorts. We nemen uw wensen met u door en komen dan met een voorstel voor een mooie bestemming voor uw wandelreizen. Wat denkt u van één van de volgende bestemmingen voor wandelreizen: Italië (heerlijk door het prachtige Toscane of op Sicilië), Zwitserland (overal wandelpaden), een grote stad in een mooie omgeving of juist een avontuurlijke reis buiten Europa.

Voordelen wandelreizen op maat

Bij het organiseren van wandelreizen voor groepen komt nogal wat kijken. Zeker als u van hotel naar hotel wilt lopen. Dan moet u meerdere hotels uitkiezen, vervoer voor de bagage regelen enzovoorts. Dit werk kunnen wij u uit handen nemen. Wij hebben veel ervaring met het boeken van hotels voor groepen, het regelen van diners en vervoer ter plaatse. Dat scheelt u enorm veel tijd. Kiest u voor een bestemming die te bereiken is per touringcar, dan kunt u ook gebruikmaken van een gunstig aanbod voor het vervoer bij ons inhouse touringcarverhuurbedrijf Comfort Touring.
Meer weten? Bent u geïnteresseerd in het boeken van een wandelreis op maat voor uw groep? Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter op onze offertepagina. Offerte aanvragen
Wandelreizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel