Zakelijke reizen

Een paar dagen naar het buitenland voor een congres, vergaderingen of afspraken met partners. U wilt zich die dagen volledig kunnen concentreren op uw zaken. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nemen wij het plannen van uw zakelijke reizen graag van u over. Hotel, vervoer, diners en eventueel het boeken van geschikte vergaderruimte of een excursie ter plaatse. U geeft ons uw wensen door en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u geregeld is. Zo heeft u alle tijd om zich voor te bereiden op uw zakenreis.

Groepsreizen bedrijven op maat

Het komt natuurlijk ook voor dat u met een groep naar het buitenland reist. U gaat met werknemers naar een congres of business event, u volgt een training bij een buitenlandse vestiging of het management gaat op een zogenaamde heisessie. Wat uw doel ook is, wij stellen voor uw bedrijf en groep een reis samen volledig op maat. Hartstikke handig, want zo heeft u vooraf geen extra tijd nodig om de zakelijke reis goed te regelen. Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget krijgt u van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Zakelijke incentive reizen

Zakenreizen kunnen heel divers zijn. Zo kunnen ze een heel duidelijk doel hebben zoals een congres, maar soms is een reisje ook een beloning voor de medewerkers, klanten of andere relaties. Omdat uw medewerkers het extra goed gedaan hebben of omdat het bedrijf 12,5 jaar bestaat. Er zijn verschillende redenen om een zakelijke reis met het hele bedrijf of een afdeling te maken.
Incentive reizen volledig op maat samengesteld boekt u bij Image Groups Travel
Incentive reizen Een reisje met het hele bedrijf of juist met een groep klanten. Een incentive reis is een goede manier om op een ontspannen manier nader tot elkaar te komen. Een bezoek aan een stad met excursies en een workshop in het hotel of juist team builden in de Ardennen. Actief, cultureel. luxe of back to basic. Met een incentive reis kunt u alle kanten op. Bekijk wat onze mogelijkheden zijn.
Jubileumreizen volledig op maat gemaakt boekt u bij Image Groups Travel
Jubileumreizen Het bedrijf bestaat zoveel jaar. Reden voor een feestje! Dat kan door het boeken van een groepsreis voor uw bedrijf om het jubileum te vieren. Even lekker eruit met elkaar om te genieten van het feit dat het goed gaat met het bedrijf. Een weekendje naar een Europese stad, een meerdaags bezoek aan Disneyland Parijs of  misschien zelfs een paar dagen all inclusive naar Turkije. Door met elkaar op reis te gaan wordt het jubileum om nooit meer te vergeten. Bekijk onze jubileumreizen
 

Wat zijn de mogelijke zakelijke reizen bestemmingen?

Onze ervaring is dat zakelijke reizen vele bestemmingen kennen. De meeste zakelijke reizigers blijven binnen Europa. We hebben veel ervaring met Europese zakelijke reizen. Of u nu kiest voor een luxe reis of wat minder budget heeft. En iedere reis volledig voor u op maat gemaakt. Het kan ook dat de bestemming van uw zakelijke reis al vastligt, omdat u bijvoorbeeld een congres bezoekt. Ook in dat geval kunnen wij ervoor zorgen dat ter plaatse alles voor u geregeld is. Wat denkt u van één van onderstaande bestemmingen?

Voordelen zakelijke groepsreizen op maat

Het allergrootste voordeel van het boeken van een zakelijke groepsreis op maat bij Image Groups Travel is natuurlijk dat u er nauwelijks werk aan heeft. U geeft aan ons door wat uw wensen zijn en wij werken een reis op maat uit binnen uw budget. Zo krijgt u een reis die volledig aansluit bij uw wensen zonder er zelf extra tijd in te hoeven steken. Bel ons op 0186 610 399 zodat wij u een voorstel kunnen doen.
Meer informatie Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0186 610 399 of vraag een offerte aan. Offerte aanvragen