Cultuurreizen

Welke sporen heeft de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk achtergelaten, wat is de geschiedenis van de architectuur in Manhattan of bezoek het Guggenheim in Bilbao met andere culturele uitstapjes in de regio. Cultuurreizen zijn dé manier om meer te leren over een stad, streek of land. U bezoekt musea, bezienswaardigheden of architectonische hoogstandjes. Uiteraard stellen wij de cultuurreizen helemaal op maat samen of u nu van geschiedenis houdt of juist moderne kunst.

Cultuur groepsreis op maat

Image Groups Travel maakt uw culturele groepsreis volledig op maat voor u. Dat betekent dat wij eerst uw ideeën, wensen en budget in kaart brengen. Wij maken daarna een programma dat volledig bij uw wensen aansluit. Wij kunnen alles van A tot Z voor u regelen. Van het vervoer naar de bestemming tot aan diners en excursies ter plaatse. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw cultuurreis zonder iedere dag op zoek te moeten naar mooie excursies of een goed restaurant. Maatwerk voor een onbezorgde reis.

Verschillende culturele groepsreizen op maat

Seniorenreizen op maat boekt u bij Image Groups Travel
Seniorenreizen Kies met uw groep voor een cultuurreis op maat. Wij houden volledig rekening met de wensen en samenstelling van uw groep. Denk bijvoorbeeld aan aangepaste excursies die voor iedereen toegankelijk zijn. Of extra rusttijden in het programma en niet iedere dag voor dag en dauw de bus in. Een ontspannen reis vol culturele hoogtepunten.

Meer informatie over seniorenreizen

studiereizen
Studiereizen Een cultuurreis is bij uitstek geschikt voor studenten of scholieren. Reis met uw groep naar een mooie bestemming om daar alles te leren over de geschiedenis, kunst, architectuur of andere aspecten van een land, streek of stad. Wij kennen de mooiste en leukste bestemmingen die aansluiten bij uw culturele onderwijsprogramma.

Meer informatie over studiereizen

Koorreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Koorreizen Gaat u met uw koor op reis? Kies dan voor een cultuurreis. Zo kunt u bijvoorbeeld musea bezoeken met een muzikale collectie of bijzondere concertzalen bezoeken waar u een concert bij kunt wonen. Wij maken een cultureel programma op maat voor uw groep.

Meer informatie over koorreizen

Fietsreizen op maat voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Fietsreizen Een leuke manier om uw cultuurreis in te vullen is om te kiezen voor een programma per fiets. Zo ontdekt u op uw fiets bezienswaardigheden, de cultuur van een streek of reist u van museum naar museum.

Meer informatie over fietsreizen

Wandelreizen voor groepen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Wandelreizen Als u door een omgeving wandelt, ziet u ontzettend veel. Een cultuur ontdekken tijdens een wandelreis kan dan ook uitstekend. U wandelt langs culturele trekpleisters en stopt op mooie en interessante plekjes langs de route of u bezoekt onderweg een museum.

Meer informatie over wandelreizen

 

Voordelen cultuurreizen op maat

Image Groups Travel heeft al jaren ervaring met het organiseren van cultuurreizen of speciale themareizen. Wij kunnen u goed helpen met het samenstellen van uw culturele reis. Als u dat wilt kunnen we zelfs toegangsbewijzen voor u regelen. Zo hoeft u nergens in de rij te staan en kunt u optimaal genieten van alle prachtige bezienswaardigheden. Wij helpen u graag met uw groepsreis. Bel ons eens (0186 610 399) om te vragen wat wij voor u kunnen doen.
Meer weten? Wilt u een cultuurreis boeken voor uw groep? Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Bel ons (0186 610 399) of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Offerte aanvragen
Cultuurreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel