Groepsreizen studenten

Gaat u met een groep studenten of scholieren op reis? Image Groups Travel levert maatwerk voor uw groepsreis naar het buitenland. Deze reizen kunnen heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan een culturele reis naar Parijs of Londen of een weekje skiën in de voorjaarsvakantie. Image Groups Travel kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw groepsreizen voor studenten of scholieren compleet te verzorgen.

Studenten groepsreizen op maat

De ene reis voor studenten of scholieren is duidelijk de andere niet. Daarom bieden we reizen op maat. Samen verkennen we de mogelijkheden om tot een groepsreis te komen die past binnen uw budget. Wij hebben ervaring met veel verschillende reizen van culturele reizen met wijnproeverij voor uw studenten tot aan wintersport of een meerdaagse survivalreis naar de Ardennen. Door met elkaar te overleggen stellen we de groepsreis volledig op maat voor u samen en regelen wij alles tot in de puntjes voor u. Zo hoeven de begeleidend docenten zich geen zorgen te maken om randzaken en kunnen zij zich volledig richten op het doel van de studiereis.

Vrijblijvend reisvoorstel op maat

Wilt u met uw groep studenten of scholieren op reis? Wij regelen alles voor u van verblijf tot programma. Ook plezierreisjes zoals naar Disneyland Parijs of een wintersport organiseren wij graag voor u. Meer weten? Bel ons op 0186 610399 of laat uw gegevens en wensen achter via onderstaande knop. Meer informatie
Studentenreizen en werkweken boekt u bij Image Groups Travel

Wat zijn de mogelijke bestemmingen voor uw groepsreis?

Iedere groep studenten of scholieren is uniek. Daarom leveren wij maatwerk voor uw groepsreis. Voor alle bestemmingen en soorten excursies kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u alvast een aantal mogelijkheden.
Wintersport voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Wintersport Even lekker met elkaar de studie achter je laten en genieten van de sneeuw en après-ski. Een paar dagen wintersport is een leuke manier om op een gezellige manier op reis te gaan met studenten of scholieren.

Meer informatie over wintersport

Kies uw bestemming voor een groepsreis op maat bij Image Groups Travel
Studiereizen binnen Europa Europa heeft heel veel interessante plaatsen die zich perfect lenen voor een studiereis. Alleen al Italië biedt een schat aan culturele en oudheidkundige bestemmingen. Maar ook andere Europese steden zijn geschikt voor een studiereis of werkweek.

Bekijk onze bestemmingen

Muziekreizen boekt u bij Image Groups Travel
Concertreizen Binnen Europa zijn de grote namen van de klassieke muziek geboren en getogen. Verschillende grote steden bieden de mogelijkheid om een cultureel bezoek aan de stad te combineren met een klassiek concert in een concertzaal of kerk.

Meer informatie over concertreizen

Voordelen studenten groepsreizen op maat

Image Groups Travel heeft al jaren ervaring met uitjes en reizen voor studenten en scholieren. Zo organiseert onze zusterorganisatie Comfort Touring schoolreizen, dagtochten en touringcarverhuur. Wij beschikken dus gelijk over geschikt busvervoer voor uw studenten of scholieren. Wij zijn goed op de hoogte van de budgetten van scholen en we kunnen scherpe offertes opstellen. Zo krijgt u de beste groepsreis voor uw studenten of scholieren binnen uw budget. Naast verblijf en vervoer kunnen wij ook de excursies voor u regelen. Zo hoeft u verder niks te regelen, want een leraar heeft het al druk genoeg zonder dat hij ook nog een werkweek moet regelen. Bel ons voor een vrijblijvende offerte op 0186 610 399.
 

Populaire bestemmingen

Populaire bestemmingen voor groepsreizen studenten