Groepsreis bestemmingen

Als u op reis gaat, zijn de mogelijkheden oneindig. De ene bestemming nog mooier dan de andere. En dan moet u ook nog bedenken wat u op deze bestemming gaat doen tijdens uw groepsreis. Image Groups Travel neemt dit werk graag van u over. Op basis van uw wensenlijstje kijken we samen naar de ideale bestemming voor uw groepsreis.

Waarheen met de groepsreis?

Wat ons betreft is het aantal bestemmingen waaruit u kunt kiezen oneindig. Avontuurlijk, dichtbij, cultureel, een stad, de wildernis of juist een resort. Wij zijn in staat om een bestemming voor u te kiezen die past bij uw wensen voor het doel en het programma van de reis. Hieronder vindt u een aantal bestemmingen ter inspiratie. Wilt u advies of heeft u al een keuze gemaakt? Neem contact met ons op (0186 610 399) en dan kijken we samen hoe we uw reis in kunnen richten.
Heeft u advies nodig bij het kiezen van een bestemming of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter op onze offertepagina. Offerte aanvragen

Voordelen groepsreizen op maat

Image Groups Travel biedt groepsreizen op maat naar bestemmingen die bij uw wensen en interesses passen. U geeft aan wat u tijdens uw reis wilt doen of zien, wat voor soort accommodatie u wilt, wat uw budget ongeveer is en wij gaan aan de slag om een mooi programma te maken op een bestemming die bij uw groepsreis aansluit. Geen standaardprogramma met excursies die u niet interessant vindt, maar volledig maatwerk. Zoekt u een groepsreis die op maat samengesteld wordt? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen vertellen over de mogelijkheden.