Executive travel

Het woord snoepreisje bestaat niet voor niks. Kiest u voor een executive reis dan laat u zich volledig in de watten leggen. Unieke uitstapjes, een helicoptervlucht, een rondvaart op een luxe jacht, uitgebreid dineren in een uitstekend restaurant en lekker genieten van de goede dingen in het leven. Een executive reis is uitermate geschikt voor business clubs of voor de afdelingsmanagers van grote bedrijven. Met elkaar eruit en genieten om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Executive vip travel

U werkt hard en heeft af en toe behoefte aan een reisje met echt alles erop en eraan. Een topaccommodatie, luxe dineren en excursies die echt de moeite waarde zijn. Bij een executive reis halen wij alles uit de kast om ervoor te zorgen dat u zich op en top voelt. Luxe, vip, high end, dat zijn de labels die van toepassing zijn als u kiest voor een executive reis.

Executive groepsreizen op maat

Een unieke reis is uiteraard geen standaardreis. Waar de één warmloopt voor een helicoptervlucht wil een ander misschien juist naar een sportwedstrijd in de viplounge of feesten in een exclusieve club. Onze executive reizen zijn dan ook altijd maatwerk. Laat ons weten wat u wilt en wij komen met een voorstel op maat.

Waarheen met executive groepsreis?

De ene locatie leent zich een stuk beter voor een executive groepsreis dan de ander. Wat u in Monaco vindt, dat vindt u bijvoorbeeld niet in een normale plaats. Op basis van uw wensen kijken wij welke locatie de beste opties biedt om uw wensenpakket in te vullen. Of u nu wilt relaxen in Dubai of juist op zoek bent naar het feestklimaat van Ibiza, een executive reis gaat daarnaar toe waar ú het meest in de watten gelegd wordt.

Voordelen executive vip reis op maat

U wilt met uw groep echt genieten. Wij begrijpen dat dat niet begint met het zelf uitzoeken van alle excursies, restaurants en hotels. Daarom kunt u ons vragen de reis tot in detail voor u te regelen. Wij luisteren naar uw wensen en u krijgt vervolgens een vrijblijvend voorstel op maat van ons. Na akkoord werken we alles uit, zodat u kun genieten van een perfect geregelde executive reis.  
Reisvoorstel ontvangen? Wilt u een executive reis boeken? Neem contact met ons op zodat wij een vrijblijvend voorstel voor u kunnen samenstellen. Bel ons op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Offerte aanvragen
Executive reizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel