Specials groepsreizen op maat

Naast onze zakelijke, culturele, studentenreizen en koorreizen hebben wij ook een aantal specials op maat voor groepen. Dit zijn een aantal suggesties voor de manier waarop u een groepsreis in kunt vullen zoals een actieve invulling met een wintersport of een fietsreis. Maar ook voor een aantal speciale gebieden zoals een reis in het teken van de opera kunt u bij ons terecht. Heeft u zelf ideeën voor een bijzondere reis? Overleg het met ons en dan kunnen wij u helpen met de invulling van uw groepsreis.

Onze specials

Fietsreizen op maat voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Fietsreizen Wilt u een actieve groepsreis? Met uw fiets gaat u er iedere dag op uit, of u nu sportief wilt fietsen of recreatief. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk bijkomen in een comfortabel hotel.

Bekijk onze fietsreizen

Wandelreizen voor groepen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Wandelreizen De paden op, de lanen in. Met een wandelreis komt u op de mooiste plekjes en bepaalt u zelf het tempo. Kies voor routes vanuit 1 hotel of juist een tocht van hotel naar hotel. Iedere dag een kleine ontdekkingsreis.

Bekijk onze wandelreizen

Wintersport voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Wintersport Lekker met een groep de piste op. De hele dag genieten van de sneeuw en daarna lekker après skiën. Kies voor gemak en besteed uw groepsreis naar een mooie wintersportbestemming uit.

Bekijk onze wintersportreizen

Jubileumreizen volledig op maat gemaakt boekt u bij Image Groups Travel
Jubileumreizen Hoera, u heeft iets te vieren. Of uw bedrijf nu zoveel jaar bestaat of u wilt met de familie een weekendje weg omdat oma 80 geworden is. Uw reis moet een feestje worden met een extra leuke bestemming, onvergetelijke uitjes en een heerlijk hotel.

Bekijk onze jubileumreizen

Executive reizen boekt u bij Image Groups Travel
Executive reizen Een zakelijke reis waarbij het allemaal net een beetje meer mag zijn. Wij regelen het voor u. Een luxe verblijf, een toprestaurant en activiteiten die echt bijzonder zijn zoals een rondvlucht per helicopter. Tijdens een executive reis wordt u volledig in de watten gelegd.

Bekijk onze executive reizen

Lustrumreizen boekt u bij Image Groups Travel
LustrumreizenAlweer vijf jaar lid van een jaarclub, studievereniging of dispuut? Tijd voor een reisje met je clubgenoten. Een stad verkennen of juist ergens lekker een paar dagen all inclusive met af en toe een excursie. Jullie jubileumreis wordt er eentje om niet snel te vergeten.

Bekijk onze lustrumreizen

Concertreizen voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Concertreizen Eens iets anders zien dan de concertzalen in Nederland? Kies voor een concertreis naar een optreden van jullie favoriete muzikant(en) in het buitenland. Dat maakt een concert pas echt bijzonder.

Bekijk onze concertreizen

Operareizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Operareizen Het ene operahuis is het andere niet. Waar klinkt een opera bijvoorbeeld mooier dan in Italië, hét land van de opera. Boek een operareis om op heel bijzondere wijze te genieten van een aria.

Bekijk onze operareizen

Muziekreizen boekt u bij Image Groups Travel
Muziekreizen Muziek is er in alle soorten en maten. Kies waar je naar wilt luisteren en boek een muziekreis naar bijvoorbeeld Oostenrijk om daar te genieten van schlagers.

Bekijk onze muziekreizen

De mooiste groepsreizen op maat boekt u bij Image Groups Travel