Fietsreizen

Fietsreizen zijn dé ideale manier om een bestemming te ontdekken. Al peddelend rijdt u langs de mooiste plaatsen, prachtige natuur en aan het einde van de route stopt u bij een comfortabel hotel. Als u onderweg een extra mooi plaatsje ziet, kunt u ook altijd even stoppen bijvoorbeeld om een kerkje of museum te bezoeken. Of ergens in een pittoresk plaatsje te genieten van een kopje koffie op een terrasje.

Fietsreizen en groepsreis fietsen op maat

Fietsreizen lenen zich goed voor maatwerk. Wij snappen dat u niet de gangbare routes wilt rijden. Wij leveren daarom maatwerk voor uw groepsreis. U vertelt ons uw wensen voor onderweg en wij zorgen voor een programma met routes op maat langs de plekken die u wilt zien. Zo hoeft u van tevoren zelf niet ingewikkeld op zoek te gaan naar mooie hotels en een route uit te stippelen. Dat werk nemen wij u graag uit handen voor een reis op maat.

Waarheen met de fiets groepsreis?

Fietsen kunt u in principe overal. Toch is de ene bestemming leuker dan de andere voor een prachtige fietstocht. Wat voor uw groep een leuke bestemming is, hangt ook af van uw wensen. Zo kunt u in Azië heel avontuurlijk een fietstocht van een aantal weken maken, maar dichterbij huis zijn er in Oostenrijk of Duitsland ook prachtige regio’s voor uw fietsreis.

Voordelen fietsreizen op maat

Een route uitstippelen, hotels uitzoeken, leuke dorpjes onderweg, een goed restaurant. Het is nogal wat om allemaal uit te zoeken. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van groepsreizen. Als u ons uw wensen vertelt, dan komen wij met een vrijblijvend voorstel voor een geweldige fietsreis. Zo weet u dat u een reis krijgt die volledig voldoet aan uw wensen zonder zelf uren op internet te hoeven zoeken naar de ideale bestemming.
Meer weten? Bent u op zoek naar een fietsreis volledig op maat? Bel ons voor een vrijblijvend voorstel op 0186 610 399 of laat uw gegevens achter op onze offertepagina. Offerte aanvragen
Fietsreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel