Muziekreizen

De echte muziekliefhebber gaat graag op pad om te genieten van een concert of meerdaags festival. Wilt u bijvoorbeeld eens genieten van een schlagerfestival in Oostenrijk, de Dubliner muziek in Ierland of juist een bluesfestival? Boek één van onze muziekreizen voor een geweldige ervaring in het buitenland.

Muziek groepsreizen op maat

Van wat voor muziek u ook houdt, wij organiseren graag uw muziekreis voor u. Een festival, een reis langs diverse concertzalen of de muzikale gezelligheid van een bierfest in Duitsland. Wij nemen uw wensen met u door en komen bij u terug met een voorstel op maat. Zo krijgt u de muziekreis die u wilt.

Wat zijn de mogelijke muziekreizen bestemmingen?

Muziek is mondiaal, dus de bestemmingen waar u naartoe kunt als u kiest voor een muziekreis zijn oneindig. Wij adviseren u graag over leuke bestemmingen die passen bij uw muzikale voorkeuren. Houdt u van het gezellige levenslied, dan is een bezoek aan een Oostenrijks schlagerfestival een aanrader. Houdt u van verfijndere muziek, dan kunt u bijvoorbeeld naar een klassiek festival in Wenen gaan. In principe is alles mogelijk.

Verschillende muziekreizen op maat

Muziek is heel divers. Hieronder ziet u een aantal thema’s die van toepassing kunnen zijn op uw muziekreis. Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk.
Seniorenreizen op maat boekt u bij Image Groups Travel
Senioren Houdt u van muziek en wilt u met uw groep met senioren op reis? Dan is een muziekreis een mooie invulling van het programma. U geniet van concerten en eventueel boekt u nog een aantal andere excursies ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat het programma bij uw groep past waarbij we rekening houden met de leeftijd en eventuele aanpassingen die nodig zijn.

Lees meer over onze seniorenreizen

Zakenreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Zakelijke muziekreizen Wilt u met uw bedrijf een muzikale reis boeken? Wij kunnen zorgen voor een muziekreis die leuk is voor iedereen. Bijvoorbeeld een paar dagen naar een mooie stad met het bezoeken van één of twee concerten op een bijzondere locatie. Of juist een knalfeest in een hippe club op een eiland als Ibiza. De mogelijkheden zijn oneindig.

Lees meer over zakelijke reizen

Uw cultuurreizen boekt u bij Image Groups Travel
Culturele muziekreizen Muziek en cultuur gaan vaak hand in hand. Combineer muziek met passende excursies tijdens een culturele muziekreis. Kies een thema en laat u verrassen. Bijvoorbeeld volkse gezelligheid in Duitsland of klassieke schoonheid in Italië.

Lees meer over cultuurreizen

Koorreizen volledig op maat boekt u bij Image Groups Travel
Koorreizen Geen koor zonder muziek. Daarom is een muziekreis een mooie invulling voor uw reis met uw koor. Geniet met elkaar van muziek en als u dat wilt, mag u zelf ook ergens met uw koor optreden.

Lees meer over koorreizen

Concertreizen voor uw groep boekt u bij Image Groups Travel
Concertreizen Muziekreizen zijn er in vele soorten, zoals een concertreis. Kies uw favoriete artiest(en) en reis naar een bijzondere locatie om uw favoriet te zien optreden. Op basis van een tourschema van een artiest kiest u de gewenste locatie. Wij kunnen ook een excursie ter plaatse boeken om uw reis compleet te maken.

Lees meer over concertreizen

Operareizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel
Operareizen Opera’s zijn altijd prachtig. Maar het is extra leuk om ervoor op reis te gaan. Bijvoorbeeld naar Italië. Een opera op een bijzondere locatie klinkt toch nét een beetje mooier.

Lees meer over onze operareizen

Voordelen muziekreizen op maat

Het organiseren van een groepsreis kan nogal wat werk opleveren. Dat werk nemen wij u graag uit handen. Door onze ervaring kunnen wij precies het juiste hotel voor u vinden binnen uw budget of het diner boeken bij een uitstekend restaurant. Zo heeft u geen omkijken naar de organisatie van uw muziekreis. Weten hoe wij u kunnen helpen? Belt u ons eens voor wat meer informatie op 0186 610 399.  
Meer weten? Wilt u een aantal dagen muzikaal genieten? Laat ons uw muziekreis organiseren. Bel ons op 0186 610 399 voor meer informatie of laat uw gegevens achter op onze offerte pagina. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor u. Offerte aanvragen
Muziekreizen voor groepen boekt u bij Image Groups Travel