Studiereis Barcelona

Barcelona is een topbestemming voor een studiereis. De architectuur van Gaudí, kunst van Dalí en de vele gezellige straatjes en pleintjes maken een bezoekje aan Barcelona onvergetelijk. Naast de leerzame excursies biedt Barcelona zoveel meer. Een bezoekje aan Camp Nou of lekker een middagje op het strand. Genieten met een hoofdletter G.

Studiereis Barcelona

Een studiereis naar Barcelona biedt ontzettend veel mogelijkheden. Bezoek één van de huizen van Gaudí: Casa Batlló of Casa Milà, beklim de trappen van de imposante Sagrada Familia of ga lekker zitten op één van de unieke bankje in Parc Güell. Genoeg van Gaudí? Er is nog veel meer te zien in de stad. Ga naar een museum, bijvoorbeeld van Miró, loop over de Ramblas of ‘verdwaal’ door de vele gotische straatjes. In Barcelona kom je ogen te kort.

Wat doen wij voor jullie

Of jullie een vast programma hebben of het nog helemaal in moeten vullen. Image Groups Travel kan helpen om van jullie studiereis Barcelona een succes te maken. Wij nemen jullie wensen door en komen bij jullie terug met een vrijblijvend reisvoorstel op maat. Als dat naar wens is, regelen wij alles voor jullie. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van deze geweldige stad. Uiteraard kunnen wij ook onderdelen van jullie studiereis regelen, zoals alleen de excursies of juist vervoer en accommodatie.

Voordelen Image Groups Travel

  • Zelf geen gedoe om alles uit te zoeken en regelen
  • Vrijblijvend reisvoorstel op maat
  • Wij hebben ervaring en weten de beste excursies, restaurants en hotels/hostels voor jullie groep
  • Maatwerk = een unieke reis
 
Vrijblijvend reisvoorstel Weten hoe jullie studiereis Barcelona eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies studiereis Barcelona

Boek een studiereis Barcelona op maat bij Image Groups Travel

1. Tour door de stad

Stap in een bus, op de fiets of Segway of ga te voet. Een gids vertelt alles over deze boeiende stad vol prachtige architectuur. Wat je ook kiest, na een stadstour weet je heel veel meer over Barcelona.
Breng een bezoekje aan Camp Nou tijdens een studiereis Barcelona

2. Bezoekje Camp Nou

In iedere klas of studiegroep zitten voetbalfans en vast ook een liefhebber van het legendarische FC Barcelona. Voor de jeugd is een uitstapje naar hét stadion Camp Nou een echte aanrader. Zo vaak krijg je de kans niet om het stadion van een internationale topclub van binnen te bekijken.
Geniet aan het strand tijdens een studiereis Barcelona

3. To the beach

Barcelona is heerlijk zuidelijk gelegen en heeft zelf ook een strand. Maar een half dagje buiten Barcelona naar één van de bekende stranden aan de Costa Brava is een goede manier om even wat ontspanning te zoeken.
Lekker tapas proeven tijdens een studiereis naar Barcelona

4. Proeverij

De Spaanse keuken is heerlijk. Van tapas tot heerlijke maaltijden. Boek een proeverij van bijvoorbeeld tapas en als de leeftijd van de leerlingen/studenten het toelaat ook van wijn of cava. Het is ook mogelijk om met elkaar een echt Spaans gerecht te koken tijdens een workshop.