Studiereis Berlijn

Berlijn is een stad in opkomst. Het leven werd er jaren beïnvloed door de muur die de stad in tweeën deelde. Die historie is nog duidelijk terug te vinden in de stad. Maar Berlijn kijkt ook vooruit en er zijn leuke excursies te boeken die meer met de moderne tijd te maken hebben. Streetart is bijvoorbeeld heel populair en zal ook bij jullie leerlingen wel in de smaak vallen. De Tweede Wereldoorlog is ook een goed thema voor een studiereis Berlijn.

Studiereis Berlijn

Oost en west zijn inmiddels verbonden, maar het is nog wel mogelijk om overblijfselen uit de tijd van de muur te zien. Net als monumenten die te maken hebben met de oorlog, zoals Checkpoint Charlie of het Holocaust Monument. Vanuit Berlijn is het ook mogelijk om naar een voormalig concentratiekamp te gaan voor een rondleiding. Dat maakt absoluut indruk op de leerlingen. Berlijn is ook echt in opkomst. Vooral de creatievelingen kunnen hun hart ophalen in Berlijn. Een leuke en beetje alternatieve stad staat garant voor een interessante studiereis.

Wat doen wij voor jullie?

Image Groups Travel levert groepsreizen op maat. Wij luisteren goed naar jullie wensen voor jullie studiereis Berlijn en komen dan bij jullie terug met een vrijblijvend reisvoorstel op maat. Als dat naar wens is, regelen wij alles van A tot Z voor jullie. Wel zo makkelijk, want docenten hebben het vaak al druk genoeg. Ook als jullie een bepaald gedeelte van de reis (bijvoorbeeld vervoer en accommodatie) uit willen besteden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen leuke hostels of hotels die passen bij het kleine budget van scholieren en studenten. Dat scheelt u een hoop uitzoek- en regelwerk. Wij nemen het allemaal graag van u over. Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Jarenlange ervaring
  • All-in prijs: geen verrassingen achteraf
  • Voor ieder budget een oplossing
  • Zelf geen tijd kwijt aan het zoeken van de beste opties
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie studiereis Berlijn eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies studiereis Berlijn

Een studiereis Berlijn op maat voor scholen boek je bij Image Groups Travel1. Stadstour

Een studiereis is niet compleet zonder een stadstour met gids. Door de roemruchte historie van Berlijn is er ontzettend veel te leren over deze ooit verdeelde stad. Of je nu te voet, per fiets of bus de stad verkent, een rondleiding is altijd een goed idee om mee te starten.

Een studiereis Berlijn op maat voor scholen boek je bij Image Groups Travel2. Sachsenhausen

Duitsland is onlosmakelijk verbonden met de concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog. Breng vanuit Berlijn een bezoekje aan Sachsenhausen. Hier is te zien hoe daar geleefd werd tijdens de oorlog.

Een studiereis Berlijn op maat voor scholen boek je bij Image Groups Travel3. Streetart

Berlijn is een creatieve stad waar vooral de underground sterk vertegenwoordigd is. Streetart is overal te zien. Je kunt speciale rondleidingen langs prachtige werken boeken en de leerlingen mogen ook zelf aan de slag met een spuitbus. Uiteraard legaal.

Een studiereis Berlijn op maat voor scholen boek je bij Image Groups Travel4. Tweede Wereldoorlog

Bezoek alle plaatsen in de stad die nog herinneren aan de Tweede Wereldoorlog of de periode erna. De muur, Checkpoint Charlie en het Holocaust Monument passen perfect in een interactieve geschiedenisles in Berlijn.