Studiereis Parijs

Een studiereis Parijs is een leuke manier om een paar dagen te genieten en leren in een wereldstad. Parijs is al jaren een favoriete bestemming voor scholen. Een stad vol mogelijkheden: musea, de Eiffeltoren, Montmartre en heel veel andere bezienswaardigheden. Boek in ieder geval een stadstour om zo in ieder geval de belangrijkste higlights van Parijs te ontdekken.

Studiereis Parijs

Parijs is een stad waar heel veel excursies en uitstapjes te maken zijn. Een ideale bestemming voor een studiereis. Of jullie de studenten of leerlingen nu meenemen naar het Louvre om de glimlach van Mona Lisa te bewonderen of juist kennis laten maken met alle kunstenaars op Montmartre. Parijs is een stad die bruist en waar ook ’s avonds leuke excursies te boeken zijn. Bijvoorbeeld een lichtjestour per boot over de Seine. Ook in de omgeving is genoeg te zien. Zoals het prachtige Versailles of Giverny waar Monet beroemde werken schilderde. Een topbestemming voor een paar dagen historie en cultuur tijdens een studiereis Parijs.

Wat doen wij voor jullie

Of jullie school nu een reis met veel cultuur, historie en excursies op het oog heeft of juist een reisje met wat meer ontspanning, Image Groups Travel neemt jullie al het regelwerk uit handen. Wij nemen jullie wensen door en komen bij jullie terug met een vrijblijvend reisvoorstel op maat. Zo kennen wij leuke hostels en hotels die passen bij het budget van scholen en studenten. Als het reisvoorstel naar wens is, regelen wij alles voor jullie. Zo hoeft er geen docent extra tijd te steken in het organiseren van de studiereis naar Parijs. Het is ook mogelijk om bepaalde delen van de studiereis aan ons uit te besteden, bijvoorbeeld het vervoer en accommodatie.

Voordelen Image Groups Travel

  • Alles makkelijk geregeld
  • Vrijblijvend reisvoorstel volledig op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Maatwerk = een unieke reis passend binnen het budget
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie studiereis Parijs eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies studiereis Parijs

Een studiereis Parijs volledig op maat boek je bij Image Groups Travel1. Dagje Disneyland Parijs

Een leuk uitstapje om vanuit de stad te maken. Geniet van de sfeer in dit geweldige pretpark. Stap in Space Mountain, draai rondjes in de theekopjes en ga op de foto met Mickey en Donald.
Een studiereis Parijs volledig op maat boek je bij Image Groups Travel

2. Stadstour

Parijs is een stad vol bezienswaardigheden. Stap op een fiets en rij langs de Eiffeltoren, over de Champs-Élysées of naar de mooie Sacré-Cœur. Laat een gids jullie langs de mooiste plekjes van Parijs leiden.
Boek een studiereis Parijs volledig op maat bij Image Groups Travel

3. Paris by night

Ook als het donker wordt bruist Parijs. Er zijn veel manieren om de stad in de avonduren te bekijken. Eén van de leukste is lekker met een boot over de Seine varen en kijken naar de lampjes van de stad. Dat kan ook met een hapje en drankje erbij.
Boek een studiereis Parijs volledig op maat bij Image Groups Travel

4. Versailles

Bezoek dit imposante kasteel uit de 17e eeuw. Neem een kijkje in het leven aan het hof in vroeger tijden. Dit uitstapje is ook te combineren met een bezoek aan Giverny waar Monet beroemde werken schilderde.