Studiereis Rome

Rome en omgeving zijn ideaal voor een studiereis met leerlingen of studenten. De geschiedenis komt hier een heel klein beetje tot leven. De klassieke gebouwen, pleintjes, fonteinen, basilieken en natuurlijk het Colosseum. En dat in combinatie met het heerlijke Italiaanse eten. Ook voor docenten is Rome het ultieme uitje.

Studiereis Rome

Een studiereis Rome biedt nogal wat mogelijkheden. De stad zelf is een museum op zich. Gebouwen en overblijfselen uit de oudheid vormen een belangrijk deel van deze stad. Ook de omgeving is een bezoekje waard. Vaticaanstad met het St-Pietersplein ligt op een steenworp afstand. En op twee uur rijden ligt het indrukwekkende Pompeï, door de Vesuvius met as bedekt. Een complete stad uit de oudheid waar het dagelijks leven te zien is uit de oudheid – bijna twee eeuwen geleden. Een reis naar Rome betekent ook genieten van het milde klimaat en de Italiaanse keuken. Heerlijke pizza’s, pasta en natuurlijk een overheerlijk Italiaans ijsje.

Wat doen wij voor jullie?

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen kunnen wij alles eenvoudig voor jullie regelen. Docenten zijn soms uren kwijt met het zoeken van accommodatie, het regelen van toegangstickets of het zoeken van dat ene restaurant dat lekker eten serveert en plek heeft voor een grote groep. Wij nemen jullie dit werk graag uit handen. Wij werken volgens onderstaand stappenplan:
  1. Wij nemen de wensen met jullie door
  2. Wij stellen een vrijblijvend reisvoorstel samen binnen jullie budget
  3. Na akkoord gaan wij aan de slag en regelen alles
  4. Jullie stappen in het vliegtuig (of in de touringcar) voor een onbezorgde studiereis
Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Passie: voor reizen en de wensen van onze klanten
  • Vrijblijvend reisvoorstel
  • De beste opties binnen jullie budget
  • Jarenlange ervaring
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie studiereis Rome eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies studiereis Rome

Een studiereis naar Rome boek je bij Image Groups Travel1. Stadstour

Rome is een groot openluchtmuseum. Een stadstour met gids is een absolute must tijdens een bezoekje aan deze stad. Een fietstocht is een leuke manier om de stad te verkennen. De gids vertelt onderweg waar jullie langskomen.

sixtijnse-kapel2. Vaticaanstad en Sixtijnse kapel

Op een paar kilometer van Rome ligt Vaticaanstad. Bezoek het Sint-Pietersplein waar de Paus altijd zijn toespraken houdt. En ga daarna naar de Sixtijnse Kapel. De plafondschildering van Michelangelo is prachtig.

Een studiereis naar Rome boek je bij Image Groups Travel3. Pompeï

Een dagtripje naar Pompeï hoort bij een studiereis Rome. Een complete plaats die ontdekt werd onder een laag as van de Vesuvius. Het klinkt een beetje luguber, maar het is heel bijzonder om te zien hoe de mensen daar leefden en verrast werden door de uitbraak van de vulkaan.

Een studiereis naar Rome boek je bij Image Groups Travel4. Afkoelen

In de warme maanden is het heerlijk om een middagje af te koelen. Neem de leerlingen mee naar één van de stranden in de buurt. Of breng een bezoekje aan één van de waterparken in Rome. Hydromania is enorm groot en erg leuk voor een middagje verkoeling.