Studiereis Londen

Een studiereis Londen is een reisje naar het verleden. Politiek, het koningshuis en veel musea. Je vindt het allemaal in deze wereldstad. Een stad met gezellige markten, straatjes, pleinen en een heel bekend straatbeeld met de rode dubbeldekkers. Voor langere reizen is het ook leuk om naar historische plaatsen op maximaal twee uur rijden te gaan zoals Stonehenge, Oxford of WIndsor Castle.

Studiereis Londen

Een studiereis Londen biedt heel veel verschillende opties. De stad heeft veel te bieden. Alleen met het bezoeken van diverse musea kun je al een aantal dagdelen vullen. Bezoek één van dé belangrijke musea van Londen zoals het British Museum, Tate Modern, National History Museum of the National Gallery. Maar Londen is ook een stad waar op straat genoeg te zien is. Zowel traditioneel als meer modern. Bekijk de wisseling van de wacht, bewonder de Big Ben of loop over het zebrapad waar the Beatles de foto op de cover van hun Abbey Road album schoten. Genoeg aanknopingspunten om een aantal historische dagen te vullen in deze geweldige stad.

Wat doen wij voor jullie?

Image Groups Travel heeft jarenlang ervaring met het samenstellen van reizen op maat. En dat is ook precies wat we voor jullie kunnen doen. We nemen met jullie de wensen en het budget door. Wij komen dan bij jullie terug met een  vrijblijvend reisvoorstel op maat. Wij kunnen daarin alles opnemen: accommodatie, vervoer, maaltijden, excursies, entreegelden en een voorstel voor een programma. Ook als jullie zelf al een programma hebben, kunnen wij voor de uitvoering daarvan zorgen. Zo hoeven jullie alleen maar in de bus te stappen en is er geen docent belast met het boeken van een hotel/hostel of het regelen van een gids of toegangstickets. En dat is natuurlijk ideaal, want docenten hebben het al druk genoeg. Wij kunnen ook delen van de reis voor jullie regelen. Bijvoorbeeld alleen vervoer en accommodatie. Bel ons eens om te vragen wat wij voor jullie kunnen betekenen: 0186 610399.

Voordelen Image Groups Travel

  • Alles goed geregeld
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Jarenlange ervaring – wij weten bijvoorbeeld veel geschikte hotels/hostels voor scholen
  • Maatwerk = een unieke reis passend binnen het budget
 

Vrijblijvend reisvoorstel

Weten hoe jullie studiereis Londen eruit kan zien? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan via onderstaande knop of bel ons op 0186 610 399. Reisvoorstel aanvragen

Mogelijke excursies studiereis Londen

Boek een studiereis Londen volledig op maat bij Image Groups Travel1. Stadstour

Een bezoekje aan Londen is niet compleet zonder een stadstour. Een gids vertelt jullie alles over Londen. Of je nu kiest voor de bus, lopen of de fiets. Met een korte of wat langere stadstour kom je veel te weten over Londen. 

Boek een studiereis Londen volledig op maat bij Image Groups Travel2. Harry Potter

Jullie leerlingen of studenten zijn opgegroeid met Harry Potter. Of dat nu de boeken of de films zijn. In Londen is het mogelijk om een wandeling te maken in het teken van de romanfiguur. Bij een ruim budget is het zelfs mogelijk om een bezoekje te brengen aan de Warner Bros studios voor een Harry Potter tour.

Boek een studiereis Londen volledig op maat bij Image Groups Travel3. Londen Eye

Een absolute must: bekijk Londen vanuit de lucht in de Londen Eye. Een leuke manier om de stad eens goed te bekijken. Misschien niet geschikt voor de leerlingen met hoogtevrees, maar voor de rest is het echt een superattractie.

Boek een studiereis Londen volledig op maat bij Image Groups Travel4. Canterbury

De Canterbury Tales van Geoffrey Chaucer zijn onvermijdelijk verbonden met de Engelse literatuur. Een stop in Canterbury met een bezoek aan de kathedraal is dan ook bijna onmisbaar tijdens een studiereis naar Londen.